Vols fer l'amor sense rellotge? - Barcelona

Lunes, 20 febrero 2012

Detalles del Anuncio

Ciudad: Barcelona

Información de contacto

Nombre Maria
Número de Teléfono 652.738.740

Descripción

Sóc una senyora catalana madura, amb bon nivell cultural, sensible, equilibrada i discreta.
La meva proposta es per un home madur, també sensible i amorós, que li agradi fer l'amor amb caricies, petons i abraçades i que apreciï en una dona la tendresa, la sensualitat i una alta qualitat humana.

En mi trobaràs aquesta dona que busques, però sóc selectiva: només m'interessa un home amb la ment oberta, sense prejudicis. NO m'agraden ELS HOMES AMB DOBLE MORAL, que jutgen a les persones amb 'convencionalismes' socials.

Si per tu el sexe és un acte amorós, d'entrega mútua, amb intercanvis de caricies, abraçades i petons, podem tenir una trobada de 2-3 hores -sense rellotge- i la teva aportació serà de 100e.

Si et sents identificat, si us plau, contacta'm per explicar-me què busques tu -però no vull que em parlis del 'que NO busques' sinó què t'ha agradat de la meva proposta-. (Si no creus en les meves paraules, no cal que em truquis).

La trucada es per conversar i veure si tenim sintonia: parlarem i si ens entenem bé, concertarem una cita.

El telèfon de contacte és 652.738.740, pots trucar de 13 a 21 hores en dies laborables. Confio en la teva discreció i espero que tu em corresponguis, així que truca'm amb el teu mòbil personal identificat, d'acord?.

PD: SÓC UNA DONA NORMAL, NO SÓC GUAPA NI DONO IMPORTÀNCIA AL TEU FÍSIC. SI NECESSITES FOTOS O DESCRIPCIONS, AQUEST NO ÉS EL TEU ANUNCI. DEMANO EL MÀXIM RESPECTE EN LA TEVA RESPOSTA, SENSE FER COMENTARIS NI PREJUDICIS. VALORO PER SOBRE DE TOT LA SENSIBILITAT I LA DISCRECIÓ. GRÀCIES!

Si us plau, abans de trucar pensa si tens el perfil esmentat, no em truquis per curiositat.