Traduccions de qualitat - Barcelona

Lunes, 29 marzo 2010

Detalles del Anuncio

Ciudad: Barcelona
Operación: Ofrecido

Información de contacto

Nombre Idiomatic
Número de Teléfono 972212354

Descripción

Ha pensat mai en fer les seves traduccions amb Idiomatic Language Services?

Idiomatic Language Services, es va fundar a Girona com a empresa de traducció i interpretació el juny de 1997. La demanda del mercat ens ha exigit una evolució constant i una millora dels nostres serveis.

Des dels inicis, l'objectiu principal d'Idiomatic Language Services ha estat aportar la millor qualitat als seus serveis oferint els millors preus i una gran rapidesa i confidencialitat en totes les feines. Per a aconseguir aquesta garantia de qualitat, realitzem controls exhaustius de cadascun dels nostres projectes i sempre tenim les portes obertes a qualsevol suggeriment que pugui millorar el resultat final.

Gràcies a la nostra empenta i a la col·laboració amb empreses privades, institucions públiques i gabinets de traducció, ens hem convertit en una empresa de traducció i interpretació reconeguda oficialment (Certificació de Classificació Empresarial D). Actualment, a més a més de comptar amb oficines a Girona i a Figueres, podem dir que hem traspassat les nostres fronteres i també comptem amb oficines a Londres i a Perpinyà

TEL 972 21 23 54 www.idiomatic.cat
Traduccions tècniques: maquinària industrial, informes mèdics, textos de caire científic.

Traduccions jurades: certificats de naixement, de matrimoni, de nacionalitat, contractes de compra de vehicles, documents notarials.

Traduccions jurídiques: contractes de compra-venta, estatuts de societat, textos legals.

Traduccions publicitàries: fulletons d’hotels, càmpings i serveis en general. Treballs per a agències de publicitat. Textos d’informació per a ajuntaments.

Traduccions comercials: seguiment de la correspondència diària de les empreses en col·laboració amb el seu departament d’exportació. L’ajudem a vendre i fer negocis en qualsevol lloc.


Intèrprets: visites de clients a empreses, assistència en causes judicials.